DATE: 15/05/2019
TIME: 9:00 pm
Barcelona Poetry Festival – May 15 15/05/2019

L’aclamada poeta palestina Rafeef Ziadah és una de les veus més potents del món contemporani, amb versos com punyals que van directes a la nostra consciència. Es va criar a Tunísia i va estudiar a Toronto, al Canadà, on va posar en marxa la seva carrera literària, que compta amb poemes que han fet la volta al món com ‘Shades of anger’ i ‘We teach life, sir’, que han esdevingut banderes del patiment del seu poble. L’exili i la resistència són els seus temes. La Rafeef és una activista que actualment viu a Londres.
A la Sala Beckett, recitarà acompanyada de Dani Vega, guitarrista de grups com Mishima o Señor Canario.

“Les paraules que diu amb tanta bellesa i elegància van directes al teu cor. Són més poderoses que qualsevol arma.” – Angela Davis.

Festival Alcools
El festival Alcools vol portar la poesia contemporània a escena, aixecar espectacles poètics d’alt nivell i posar de manifest el bon moment de la poesia catalana actual, a banda d’estrènyer els lligams entre el món de la poesia, la música i el teatre. Va néixer el 2015 a La Seca-Espai Brossa amb l’objectiu de treure un moment la poesia dels bars i instal·lar-la als teatres, a fi d’arribar a més gent, convertir-la en un fet quotidià. I ara el festival fa front a la cinquena edició amb el trasllat consolidat a la Sala Beckett i amb el propòsit de créixer: enguany el festival és un cop al mes i s’allargarà tota la temporada.
Alcools és el recer dels grans poetes d’avui i dels músics, dels rapsodes i dels oïdors, del públic que estima la paraula ben dita i de la gent a qui agrada xerrar i escoltar.

Direcció: Andreu Gomila
Organitza: Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia
Amb el suport de: Ajuntament de BarcelonaDepartament de Cultura de la Generalitat de CatalunyaInstitució de les Lletres Catalanes i Universitat Oberta de Catalunya

 

www.rafeefziadah.net